fredag 31 augusti 2018

Inför nästa vecka

Hej nu har vi tagit oss igenom ännu en vecka. Vill man som förälder vara uppdaterad med vad vi gör i skolan så lägger vi lärare upp det mesta materialet i klassernas showbie, där finns det också möjlighet att skaffa föräldraåtkomst (genom att få en kod). Det finns även speciella läxmappar för läxor och prov. Vi kommer att sammanställa dessa koder och lägga ut på bloggen. 

Vi som undervisar grupperna har bestämt oss för att jobba med studiero och kommer därför att arbeta för att skapa regler tillsammans med eleverna för hur vi som grupp vill ha det i klassrummen. Eleverna i 7A har idag börjat arbeta med det och har kommit med flera bra förslag som vi kommer att sammanställa. Vi är mycket tacksamma om ni i hemmet hjälper oss att betona vikten av detta.

 I NO har klassen en anteckningsbok och de anteckningar de gör där kommer de att kunna använda vid prov och förhör. Detta är ett led i att träna eleverna i att ta ansvar och hänga med på lektioner och ta ansvar för sina studier. Eleverna får gärna arbeta med dessa anteckningar på egen hand också.

Vi önskar en trevlig helg!

Vänliga hälsningar

Arbetslag 7


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar